Ellátás


Áram- és földgázellátás

Azon fogyasztóknak nyújtunk versenyképes megoldást, akik távmért áramfogyasztók, 20 m3/h-nál nagyobb kapacitású gázfogyasztók vagy nagyszámú fogyasztási helyet üzemeltetnek. A szolgáltatásaink nyújtotta előnyök a 100 MWh/év és 1,0 GJ/év felett fogyasztók számára már számottevőek.

Minden partnerünk számára személyes tanácsadót biztosítunk, és igényeinek helyes felmérésében aktív társai leszünk. Tapasztalataink szerint a fogyasztók többsége nem rendelkezik kellő ismerettel lehetőségei felméréséhez és kiaknázásához, díjmentes képzésekkel segítjük tájékozódását és döntéshozatalát.

Rendszerhasználati díjak

Partnereink számára a rendszerhasználati díjakban is megtakarítást nyújthatunk. Felülvizsgáljuk a lekötött teljesítményeket és fogyasztási jellemzőket, melyek optimalizációjával a felesleges lekötésből eredő kiadásokat csökkentjük, valamint a kapacitástúllépési költségeket elhárítjuk.

Földgáz fogyasztóink részére további megtakarítást jelenthetnek tárolói és szállítói optimalizációs megoldásaink, valamint a "hátizsák" kapacitásként ismert fogyasztói kapacitások kereskedelméből eredő bevételeink. Szezonális, átmeneti és szünetelő kapacitásigényeket is kezelünk.

Energiadíj-rugalmasság

Az energiapiacon a kereskedelmi lehetőségek időnként a vártnál kedvezőbben alakulnak. Ilyen esetekben az általunk elérhető olcsó energiaforrást felajánljuk fogyasztóink számára. Partnereink számára folyamatos tőzsdei információkat és vásárlási lehetőséget biztosítunk.

A szerződéses időszak végén elemezzük együttműködésünk eredményét és energiadíj-jóváírást nyújtunk partnereink részére. Minden olyan körülményt díjazunk, mely kedvezőbbé tette ellátását: például javuló beszerzési lehetőségek, pontos fogyasztói előrejelzések, tervezhető fogyasztás.

 
Ellátás

Villamosenergia-szolgáltatás

regisztráció
 

Földgázszolgáltatás

regisztráció
 

Üzleti tervezés

regisztráció
 
Nordest Energy © 2010-2015