Kereskedelem


Nemzetközi kereskedelem

Nemzetközi kereskedelmi partnereinkkel klasszikus rövid és hosszú távú szerződések megkötésével napi és időszakos kereskedelmet folytatunk. Üzleti elképzelésünkbe illeszkedő kereskedelmi alapmennyiségek 1-10 MW áramteljesítmény és 200-2.000 GJ/nap földgázszállítási mennyiség.

A szállítási szerződések fedezetéül bankgaranciát kérünk és biztosítunk, a határidők és egyéb szerződéses feltételek betartására gondosan ügyelünk. Egyedi eseményekre rugalmasan reagálunk, és egyszeri üzletek bonyolítására is rendelkezünk kellő erőforrásokkal.

Hazai kereskedelem

Hazai kereskedelmi partnereinkkel a nemzetközi gyakorlathoz hasonló kereskedelemre készültünk fel, valamint partnerséget nyújtunk a napi kereskedelemben és a napi energia likviditási gondjaik okozta költségeik csökkentésében is. Apróbb kereskedelmi tételekre is gondot fordítunk.

Rugalmas infrastruktúránknak köszönhetően alkalmazkodni tudunk partnereink rendszereihez, hogy a kereskedelmi adatcsere gyors és hatékony legyen. Ajánlatokra és ajánlatkérésekre azonnal reagálni tudunk, döntéshozói és döntés-előkészítői szinten egyaránt.

Termelői együttműködés

Termelő partnereinknek nemcsak energiafelvásárlást, hanem tanácsadást, energiakereskedelmi képviseletet és rugalmas együttműködési lehetőséget is nyújtunk. Az együttműködés során alkalmazkodunk a termelési lehetőségeihez, és igény esetén eladóként képviseljük a nagykereskedelemben.

Elszámolásunkat bármely piaci folyamathoz igazíthatjuk, partnerünk akár napi szinten változtathat elszámolási stratégiáján, természetesen a megállapodás keretein belül. Hozzáférést biztosítunk azokhoz a piaci információkhoz, melyek segítségével megalapozottabb döntéseket hozhat.

 
Kereskedelem

Villamosenergia-szolgáltatás

regisztráció
 

Földgázszolgáltatás

regisztráció
 

Üzleti tervezés

regisztráció
 
Nordest Energy © 2010-2015