Tanácsadás


Igényfelmérés és tervezés

Áram- és földgázszállításon kívül professzionális tanácsadóként is számíthat ránk. Ha nem tudjuk a legjobb feltételeket biztosítani, akkor segítünk érdekeit érvényesíteni a legjobb ajánlatot adó kereskedővel szemben. Segítségünkkel mindig egy lépéssel a kereskedője előtt járhat.

Feltételeinek és szerződéses vállalásainak javulását várhatja igényeinek pontosabb meghatározásától és fogyasztásának tudatosabb tervezésétől. Mindezekhez szakmai, informatikai és műszaki támogatást nyújtunk, és felvértezzük energiakereskedelmi tudással és információkkal.

Működés-ellenőrzés és adatcsere

Nem az Ön hibája, ha nem érzi magabiztosnak tudását a kereskedőjével való együttműködés ellenőrzéséhez. Az energiakereskedelem bonyolultságából eredő többletfeladatokat bízza ránk. Ellenőrizzük, hogy jogosak a beérkező számlák és hogy helyesek a közölt fogyasztási adatok.

Segítünk a kereskedőjével folytatott kommunikációban helyesen megfogalmazni igényeit és kérdéseit, és a megfelelő helyre juttatni azokat. Velünk rövidebb idő alatt és szakszerűen megteheti adatközlési kötelezettségeit és ellenőrizheti az elszámoláshoz tartozó dokumentumokat.

Adminisztratív támogatás

Műszaki, pénzügyi és beszerzési tervezéshez szüksége lehet régebbi és aktuális áram és földgáz fogyasztási adatainak rendszerezéséhez. Segítünk a régi adatok megszerzésében és a mérések folyamatos rögzítésében, valamint az aktuális állapot és piaci helyzet meghatározásában.

Döntéseinek előkészítéséhez és támogatásához rendelkezésére állunk archív adatokkal és a jövőre vonatkozó előrejelzésekkel is. Lehetőségeiről szakmailag megalapozott és esztétikus dokumentációt biztosítunk, melyet szakirodalmi forrásokkal és számításokkal támasztunk alá.

 
Tanácsadás

Villamosenergia-szolgáltatás

regisztráció
 

Földgázszolgáltatás

regisztráció
 

Üzleti tervezés

regisztráció
 
Nordest Energy © 2010-2015